Φυτώρια Αντεμισάρη Α.Ε.

Με βαθιά γνώση και εμπειρία άνω των 50 ετών τα Φυτώρια Αντεμισάρη καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του ιδιώτη, επαγγελματία γεωπόνου, μελετητή, κατασκευαστή και συντηρητή έργων πρασίνου, ξενοδοχείων, τεχνικών εταιριών και δημοσίων οργανισμών σε φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, κάθε είδους και μεγέθους, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών φυτοϋγείας και εμφάνισης. Η μεγάλη ποικιλία των που διαθέτουν και διακινούν τα Φυτώρια Αντεμισάρη ικανοποιεί όλες τις ανάγκες φύτευσης μέχρι τις πιο απαιτητικές.

Η στενή συνεργασία μας με όλους τους εγχώριους παραγωγούς φυτών και τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και το έμπειρο προσωπικό από ειδικευμένους επιστήμονες, με εμπειρία και στο εξωτερικό, μας δίνουν τη δυνατότητα μέσω των συνεργατών μας, να αναλαμβάνουμε και να συμβάλουμε στην επιτυχή διεκπεραίωση των μεγαλύτερων ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων.

Τα Φυτώρια Αντεμισάρη διαθέτουν πολύ μεγάλη ποικιλία όχι μόνο σε φυτά αλλά και πληθώρα προϊόντων σχετικά με τον κήπο, όπως γεωργικά φάρμακα και λιπάσματα, υλικά αυτομάτου ποτίσματος, σπόροι και βολβοί, εργαλεία κήπου, μηχανήματα κήπου, γλάστρες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη από ποικίλα υλικά κατασκευής, υλικά διακόσμησης κήπου και πολλά ακόμη είδη κήπου, καθιστώντας την μια από τις πληρέστερες και πιο οργανωμένες εταιρίες στο χώρο της.

Service Μηχανημάτων

Ο τεχνικός έλεγχος και η επισκευή ακολουθούν τα πρότυπα ποιότητας, περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Δέσμευση μας η απόλυτη τήρηση των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων, η καθιέρωση μετρήσιμων στόχων για την Ποιότητα…

Αυτόματο Πότισμα

Βρείτε εδώ ότι χρειάζεστε για το αυτόματο πότισμα! Τα πάντα για το σπίτι και τον κήπο σας στις καλύτερες τιμές. Δίνουμε τη λύση…

Εξειδικευμένοι Γεωπόνοι

Εξιδεικευμένοι γεωπόνοι βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν άμεσα λύσεις για τα φυτά και τα δέντρα σας!

Το φυτώριο σε αριθμούς

0

Στρέμματα Εγκαταστάσεων

0

Σημεία Παραγωγής στην Ελλάδα

0

Εργαζόμενοι

0

Στρέμματα Θερμοκηπίων

0

Φορτηγά

0

Περονοφόρα Οχήματα

Σχετικά νέα

Τα έργα μας

Brands