Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1965 από ένα μικρό οικογενειακό φυτώριο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Ο ιδρυτής της Γεώργιος Αντεμισάρης, ένας άνθρωπος με πείσμα και αγάπη για τη δουλειά του, κατάφερε να δημιουργήσει ένα μικρό σημείο πώλησης φυτών με στόχο να παρέχει στους πελάτες του υγιή φυτά, υψηλής ποιότητας.

Ο κόσμος αναγνώρισε την προσφορά του, η επιχείρηση άρχισε να μεγαλώνει και έτσι τα Φυτώρια Αντεμισάρης Α.Ε. με το πέρασμα των ετών έγιναν μια μεγάλη οικογένεια με το προσωπικό να μεγαλώνει και τους γιους του να τον διαδέχονται!

Ο Ελευθέριος, ο Μιχάλης και ο Θεόδωρος Αντεμισάρης, η νέα γενιά, με σπουδές σχετικές με το αντικείμενο και μεγαλωμένοι με τις ίδιες αρχές και αξίες, συνέχισαν στο δρόμο που χάραξε ο Γεώργιος Αντεμισάρης. Μέσω συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης από σεμινάρια και εκθέσεις, με κομβικές συνεργασίες και υιοθέτηση νέων τεχνολογιών κατάφεραν να μεγαλώσουν την επιχείρηση  με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία Φυτώρια Αντεμισάρης Α.Ε. είτε σε δημόσιο, είτε σε ιδιωτικό τομέα, μιλάνε από μόνα τους.

Η ανάπτυξη είναι στη φύση μας και έτσι φυσικά και αβίαστα, όπως εξελίσσεται η φύση, δημιουργήθηκε ο όμιλος ANTEMISARIS group of companies. Η εξαγορά του 100% της εταιρείας Φυτώρια Καραμπάτσος Α.Ε. είναι μια ακόμα απόδειξη της δυναμικής μας.

 

Η νέα εποχή, είναι εδώ!

Αξιόπιστες συνεργασίες με αναγνωρισμένες εταιρείες που μας εμπιστεύονται τα προϊόντα τους, νέες τεχνολογίες, συνεχή ενημέρωση, επιμονή και προσήλωση στις αξίες μιας ειλικρινούς και αξιόπιστης σχέσης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, μας έμαθαν να αφουγκραζόμαστε κ να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη!

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, οι νέες συνεργασίες με όλο και περισσότερα brands, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, οι καινοτόμες ιδέες και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι ο εκρηκτικός συνδυασμός της επιτυχίας μας!

Ο όμιλος ANTEMISARIS group of companies φέρνει ακόμα περισσότερο πράσινο στη ζωή μας!