Φυτώρια Καραμπάτσος Α.Ε.

Η Φυτώρια Καραμπάτσος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες μονάδες παραγωγής και διάθεσης θάμνων και δέντρων σε Ελλάδα και Κύπρο και μια από τις σημαντικότερες στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, με εξαγωγές σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η επιχείρηση θεμελιώθηκε και κυριάρχησε με βασική αρχή την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, παράδοση και στάση που διαρκώς φροντίζει να εξελίσσει. Η συνεχής διαφοροποίηση της παραγωγής, οι δυνατότητες παραγωγής αλλά και εισαγωγής νέων φυτών και ποικιλιών, των σύγχρονων μεθόδων και ιδεών την καθιστά μια από τις πρωτοπόρες παραγωγικές εταιρίες στον τομέα του καλλωπιστικού πρασίνου, γεγονός που πιστοποιείται από το σύνολο του επαγγελματικού χώρου των Γεωτεχνικών, Αρχιτεκτόνων Τοπίου και Κηποτεχνών της χώρας.

Τα Φυτώρια Καραμπάτσος με εμπειρία και εξαιρετική παρουσία πάνω απο 50 χρόνια έχουν αναπτύξει τις παραγωγικές και εμπορικές δραστηριότητές σε διαφορετικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπου παραγάγουν φυτά που προορίζονται στις ποικίλες κλιματικές και εδαφικές συνθήκες της κάθε περιοχής, ολοκληρώνοντας έτσι μια πλήρη γκάμα παραγόμενων φυτών για να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη. Συγκεκριμένα οι δραστηριότητες κατανέμονται στην περιοχή του Μαραθώνα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 60 στρεμμάτων, στην περιοχή του Πύργου Ηλείας όπου καλλιεργούνται πάνω από 250 στρέμματα με συνεχή αυξητική τάση, καθώς και σε περιοχές της Κορινθίας και της Λακωνίας .

Η Φυτώρια Καραμπάτσος πιστή στις σύγχρονες επιταγές της ανάπτυξης και της εξέλιξης, επενδύει συνεχώς στον τομέα της παραγωγής. Στον Μαραθώνα Αττικής οργανώνει νέο υπερσύγχρονο ριζωτήριο φυτών οπού το μεγαλύτερο μέρος των θάμνων και δέντρων που παράγονται θα γεννιέται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Στο Κορωπί Αττικής η Φυτώρια Καραμπάτσος επίσης κατασκευάζει νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, όπου θα βρίσκεται και ο κύριος εκθεσιακός χώρος της εταιρίας.

Στο νέο αυτό χώρο δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό της εταιρίας θα βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα να προσφέρει οποιαδήποτε εξυπηρέτηση ή πληροφορία καθώς και να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο να καταλήξει εύκολα και γρήγορα στις κατάλληλες επιλογές φυτών για την διαμόρφωση και τον καλλωπισμό του χώρου του.

Εισαγωγές - Εξαγωγές

Με στόχο να καλυφθούν οι απαιτήσεις της αγοράς σε συγκεκριμένα είδη ή μεγέθη που δεν είναι διαθέσιμα ως προϊόντα δικής μας παραγωγής, συνεργαζόμαστε με μεγάλες φυτωριακές μονάδες του εξωτερικού. Τα έμπειρα στελέχη μας επισκέπτονται τακτικά διεθνείς εκθέσεις του κλάδου καθώς και φυτωριακές μονάδες του εξωτερικού, επιλέγοντας οι ίδιοι φυτά και προϊόντα άριστης ποιότητας.

Παραγωγή

Με στόχο την παραγωγή προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, έχει αναπτυχθεί άρτια τεχνική υποδομή σε όλες τις καλλιεργούμενες εκτάσεις. Το έμπειρο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, και με διαρκή ενημέρωση σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας είναι σε θέση να προσεγγίσει και να αφομοιώσει όλες τις σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζονται στο διεθνή χώρο.Εκτός από την κορυφαία ποιότητα, στόχο της παραγωγικής διαδικασίας αποτελεί και η διαρκής αναζήτηση νέων ειδών και ποικιλιών κατάλληλων για το κλίμα της χώρας μας.

Εκθεσιακός χώρος

Στο Κάτω Σούλι του Μαραθώνα Αττικής έχει οργανωθεί υποδειγματικός εκθεσιακός χώρος, έκτασης 35 στρεμμάτων, όπου έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό είναι έτοιμο να προσφέρει οποιαδήποτε εξυπηρέτηση ή πληροφορία καθώς και να βοηθήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο να καταλήξει εύκολα και γρήγορα στις κατάλληλες επιλογές.

Το φυτώριο σε αριθμούς

0

Στρέμματα Εγκαταστάσεων

0

Σημεία Παραγωγής στην Ελλάδα

0

Εργαζόμενοι

0

Στρέμματα Θερμοκηπίων

0

Φορτηγά

0

Περονοφόρα Οχήματα

Σχετικά νέα

Τα έργα μας

Brands