Το Νο1 online e-shop για τον κήπο!

To Greenmart είναι το νούμερο 1 online shop για τον κήπο! Η τεράστια ποικιλία προϊόντων, μας κατατάσσει ανάμεσα στα μεγαλύτερα και πληρέστερα e-shop για το σπίτι και για κάθε πράσινη ανάγκη, προσφέροντας λύσεις DIY στον αρχάριο, στον απαιτητικό αλλά και στον επαγγελματία.

Λίγα λόγια για εμάς

Το Greenmart είναι μέλος του Antemisaris Group of Companies, ενός από τους μεγαλύτερους δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους στην Ελλάδα, με πανελλαδική και διεθνή δραστηριότητα. Ξεκίνησε ως online παρουσία των Φυτωρίων Αντεμισάρη που για πάνω από 55 χρόνια κατάφεραν να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες του ιδιώτη & του επαγγελματία, με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε πελάτες από όλη την Ελλάδα.  Με νέες εγκαταστάσεις, αυτόνομο στοκ και εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα e-shop στο χώρο και υπόσχεται να εξελιχθεί στον απολυτό προορισμό για το σπίτι και τον κήπο.

 

 

Ρούχα εργασίας

Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τις εργασίες σας στον κήπο. Αδιάβροχα, γιλέκα, παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, παπούτσια και μπουφάν. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον εξοπλισμό σας τα γάντια και τα γυαλιά προστασίας!

Εργαλεία και μηχανήματα DIY

Ψάχνετε λύσεις για βίδωμα, τρύπημα τοίχων και ξύλων, κόψιμο και λείανση επιφανειών, τρίψιμο ξύλων και τοίχων ή άντληση νερών? Προμηθευτείτε δισκοπρίονα, κρουστικά δράπανα, δραπανοκατσάβιδα, αντλίες και πιεστικά, πιστολέτα, σέγες και ξυπνήστε το μάστορα μέσα σας!

Γλάστρες

Γλάστρες, ζαρντινιέρες, βάσεις, καλάθια, ανθοστήλες, κασπώ και άλλα πολλά σας περιμένουν στο Greenmart!

Προϊόντα κήπου

Στο Greenmart διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα κήπου! Εργαλεία χειρός και φτυάρια, ψαλίδια και κλαδευτήρια, στυλιάρια κοντάρια και τσουγκράνες είναι όλα διαθέσιμα για να διαλέξετε!

Είδη δώρων

Κάντε δώρα στους αγαπημένους σας! Τα αρκουδάκια από τεχνητά τριαντάφυλλα σε διάφορα χρώματα είναι το κατάλληλο δώρο για να δείξετε την αγάπη σας!

Το φυτώριο σε αριθμούς

0

Στρέμματα Εγκαταστάσεων

0

Σημεία Παραγωγής στην Ελλάδα

0

Εργαζόμενοι

0

Στρέμματα Θερμοκηπίων

0

Φορτηγά

0

Περονοφόρα Οχήματα

Σχετικά νέα

Τα έργα μας

Brands